Wie schrijft hier?

Lars van der Laan

Mijn vader vertelde me altijd over hoe dit het coolste is sinds de dagen van paarden.

Ik heb altijd al iets met windjacks gehad en dit is de eerste keer dat ik het serieus neem. Ik ben net klaar met mijn master's degree in computer engineering, dus ik ben meer van een computer nerd, maar dit is mijn eerste serieuze windjacket project. Ik moet mijn eigen windjack maken en het ook met mijn broer en zus testen. Ik wil mijn zomer niet doorbrengen met het naaien van windjacks, het is geen echt project. Maar als je op zoek bent naar een uniek, uniek en uniek blazersjack met een interessante achtergrond, dan denk ik echt dat je het leuk zult vinden. Ik heb ook een paar andere dingen in de werken, waaronder een windjack gemaakt van het lichaam van een olifant die u lezen over hier. Ik denk dat het een heel cool project wordt. De windjacket zal een beetje anders dan de eerste als ik heb besloten niet om de traditionele elastische band te gebruiken, maar in plaats daarvan mijn eigen te maken.

In 2008 werd ik geïnterviewd door een lokale krant, dus ik dacht dat het tijd was om te proberen een standpunt in te nemen en mijn eigen kledinglijn te promoten.

Nu, ik heb een volledige lijn van windbreakers op mijn website en ik doe meer en meer publiciteit, dus ik dacht ik geef mijn kijk op het. Mijn gedachten over het onderwerp zijn dat het dragen van een windjack is een manier om in vorm. Je niet zomaar naar een park gaan en in je windjack gaan en je favoriete sport spelen met andere mensen, je moet in vorm komen. En het is gewoon een manier om dat te laten gebeuren. Zoals voor de stijl, zijn er zo veel verschillende soorten windbreakers die er zijn, en je kijken over de plaats en vind een die voor u werkt. Dus in termen van wat werkt voor mij, ik ben altijd denken aan manieren om iets dat ik zou dragen te vinden.

Jongeren

Toen ik mijn school afrondde en naar Nederland verhuisde, ben ik bij een elektrisch bedrijf gaan werken, maar dat is niet echt gelukt. Ik was gewoon een part-time werknemer in een team dat geen voorruiten geproduceerd.

Toen begon ik mijn eigen bedrijf om mijn dromen waar te maken. Deze website is waar je alles vinden wat belangrijk is voor mij als uitvinder. Dit is waar ik schrijf over alles van het onderzoek dat ik doe om mijn huidige producten die het woord wind in hen hebben. Dit is ook de plek waar ik pronken met mijn uitvindingen en waar ik heb gewerkt aan de laatste tijd. De site is in de vroege stadia dus verwacht veel berichten te komen. Ik heb veel ideeën en ik ben voortdurend de ontwikkeling van hen dus wees niet teleurgesteld als ik niet over uw favoriete voorruiten hier. Voorruiten Als u op zoek bent naar een voorruit voor uw nieuwe auto en op zoek bent naar wat hulp, kunnen wij u helpen met een paar dingen die u zullen helpen om uw voorruiten uit te voeren op een hoog niveau.