Wanneer is windjack uitgevonden?

Lars van der Laan

Toen het werd uitgevonden door een windjack fabrikant. Het kostte me ongeveer 18 maanden om zelf een windjack te maken!

Ik ben begonnen met het simpele idee: Als je een windjack met je kleding wilt dragen en/of een alternatief wilt hebben voor een jas, dan zul je het moeten kopen. Ik draag altijd windbreakers naar het werk en heb geprobeerd vele andere soorten jassen door de jaren heen. Al vele jaren gebruik ik een windjack en het is een vast onderdeel van mijn leven geworden. Ik hoef nooit te overwegen mijn werk kleren, als ik werk. Ik draag liever mijn windjack als ik op kantoor ben en niet om te werken.

Mijn eerste windjack werd gemaakt door een Nederlands bedrijf, ik had nooit gedacht dat ik er zelf een zou kunnen bouwen. Het volgende jaar had ik het idee om mijn bedrijf te verkopen en het idee werd goedgekeurd door mijn vrouw. Dit was een goede eerste stap, maar toen veranderde mijn vrouw het beleid van het bedrijf. Foute Party Kostuum kan echter een start-up zijn. Ze bieden niet langer aan om de windjack te verkopen. Ze hebben het geld niet om het voor je te maken. Nu maak ik mijn eigen windjack, een gemaakt van wol, en verkoop het voor €60. Nu verkoop ik windbreakers voor €35, wat ik een redelijke prijs vind. Naar mijn mening, mijn windjack is net zo goed als elke andere windjack die er zijn, want het heeft geen logo, het zegt niet "Windjack Verlijken". Het is een eenvoudige, ouderwetse windjack. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in windjack en de wind was het eerste dat in me opkwam toen ik een veiling zag en ik dacht: "Ik vraag me af hoeveel het me zou kosten als ik mijn eigen windjack wil maken?". Deze blog gaat over windjacks, windjacks met een logo, windjacks met een prijslijst en een windjack voor €

Als ik windjacks maak voor windjackverkopers in Nederland, moet ik ze maken met leer en een leren bandje. Dat doe ik door een hele reeks leren tassen te kopen en vervolgens een leren bandje samen te stellen. Het is een hoop werk, en toen ik klaar met deze blog, realiseerde ik me dat het niet zo gemakkelijk om een windjack te maken met lederen riemen en geen lederen band. Maar deze manier van het maken van een windjack was de goedkoopste, maar het was ook de moeilijkste. Dit zal heel opmerkelijk zijn, als je het vergelijkt met Trenchcoat Lang Dames. Nadat ik de windjack gemaakt en ik had de lederen band gemaakt, moest ik zich te ontdoen van alle lederen tassen.