Hoe werkt windbreaker?

Lars van der Laan

Ik weet het niet, maar het werkt dus ik zal het proberen.

De windjacks en het blaasblog is een manier om alle nieuwe en populaire windjack- en windjackgerelateerde posts van de Nederlandse windjack- en windjackgerelateerde community te zien. Ik hoop dat je het leuk vindt. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt. Windjack - Windjacket en Windjackversleven zijn de enige twee windjacks in Nederland. Meer informatie over windjack en windjacketversleven vind je op mijn blog of de volgende links: Windjacket Vergelijkcentraal - A comprehensive Windjack vergelijkcentraal (Windjacket Vergelijkcentraal) windjacketversleven (Windjacketversleven) en windjacketvergelijkcentraal-devel (Windjacket Vergelijkcentraal: Developpelijk of Developpelijk). Geplaatst door makowo om 7:42

Lars N. van der Laan, een windjack in Nederland Sinds ik eind 2010 met deze blog begon, heb ik windjacke (Windjacket Vergelijkcentraal) zien opgroeien en zelfs populair worden. Er is iets dat ik echt interessant vind aan de groei en populariteit van dit windjack: ik ben de enige in Nederland die een innovatief en origineel windjack ontwerpt en creëert. Ik was degene die een manier vond om het windjack nog duurzamer, functioneler en mooier te maken. Ik heb ook veel ervaring met het ontwerpen van windjack voor verschillende merken, zoals GAP en Nautilus. Ik ben ook degene die een baan heeft gekregen voor windjack in Nederland, als onderdeel van het team dat samenwerkt met GAP in de productie en distributie van windjack. Bekijk ook het Safari Hoed Carnaval experience report. In deze blog zal ik uitleggen hoe ik mijn eigen windjack heb gemaakt en ontwikkeld. Wat je hieronder ziet is het ontwerp van mijn windjack. Ik heb een beetje ervaring en kennis op het gebied van windjack ontwerp en constructie. Mijn inspiratie komt uit het echte leven. Ik gebruikte een oude jas met windjack. Ik nam een aantal van mijn eigen ontwerp aan het werk. Ik zal deel uitmaken van de nieuwe windjacket productielijn. U binnenkort een windjack met mijn eigen ontwerp als voorbeeld verwachten.

Het originele windjacket ontwerp is zeer eenvoudig. U de jas en gebruik maken van hetzelfde soort patroon met de jas en het shirt. Ik wilde weg van het oorspronkelijke ontwerp. Ik hoop dat dit de juiste manier is om de klus te klaren. Ik denk ook niet dat ik veel extra componenten nodig heb die voor andere dingen kunnen worden gebruikt. Ik moet werken met wat ik heb en heb daar geen extra onderdelen voor nodig. Het zal dingen gemakkelijker te verkopen en ook een goede zaak. Ik was niet van plan om een windjack te maken want het is het oorspronkelijke ontwerp en de manier waarop ik het maak. Het was het ontwerp dat ik in mijn gedachten had. Ik wilde dat het een zeer eenvoudig en low-tech apparaat. Ik hoopte om het te houden als een eenvoudig stuk en gebruik het voor een paar keer per jaar voor outdoor activiteiten of gewoon om te dragen om te werken. Het apparaat zelf is gemaakt in een werkplaats. Ik ben een werktuigbouwkundige en ik wilde altijd al iets eenvoudigs en goedkoops ontwerpen. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan Roze Hoed. Uiteindelijk werd het idee om een windjack op de eenvoudigste manier mogelijk te maken. Ik heb het windjack of een van de onderdelen zelf niet gemaakt. Ik heb veel materialen gebruikt, maar de onderdelen zijn gemaakt door anderen.

Zoals het nu is, de windjack is een beetje te zwaar om te gebruiken in het dagelijks leven.