Dat is hoe ik test

Lars van der Laan

Op het eerste gezicht lijken veel windjacks op elkaar, met een ongeembelde bruine buitenkant en een eenvoudig, tweekleurig streeppatroon van groen aan de voor- en achterkant. Zo zien we het niet in het lab.

Wanneer u online winkelt, ziet u vaak een foto van wat lijkt op een klassieke windjack in een foto. Dat weerspiegelt niet hoe de windjacks er echt uitzien in het echte leven. We testen elk merk windjack om erachter te komen hoe ze zich voelen, kijken en functioneren.

Het belangrijkste is dat onze testen in onze eigen studio worden uitgevoerd. Onze testpartners bij Windjacks zijn onze vertrouwde partner, en we willen u de waarheid geven zoals wij het zien, niet alleen degene waarvan ons wordt verteld dat deze het beste is. We nemen wat we doen serieus, en we geloven dat het kopen van nieuwe windjack is een slimme zet voor elke rijder, vooral bij het overwegen van hoeveel je besparen. We willen niet dat je ons op ons woord houdt.

De producten op deze pagina zijn de winnaars van onze 2016 Windbreaker awards, naast andere prijzen. Daarnaast hebben we een diepgaande gids gemaakt voor windjackontwerp en -stijl. Als je nieuwsgierig bent naar windbreakers, vergeet dan niet om het te bekijken.

Hier is een kleine samenvatting van de resultaten, en wat ik beschouw als de belangrijkste:

Best of the Rest, Most Stylish, Most Versatile, Cheap, Reliable, And The Best Windbreaker Design We geven deze prijzen aan bedrijven die een winnende combinatie van deze criteria hebben. We hopen dat u het eens bent met onze keuzes. Dank aan iedereen die gestemd! Hier is de lijst van de winnaars. Het is niet een volledige lijst, alleen degenen die we echt leuk vonden: Hier zijn de top winnaars in een eenvoudig formaat. Ik heb elk opgesplitst in categorieën die ik denk dat je interessant of relevant vindt voor windjacketers. Er is een samenvatting aan het einde van dit bericht van alle categorieën ook.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we kunnen bewijzen dat een aantal modellen van andere bedrijven, zoals Sennheiser, iets te zacht of een beetje te stevig waren. Door een aantal van onze foto's te bekijken, u zelf zien hoe de Windjack Vergelijk Centraal is onderworpen aan een reeks extreme tests, van natte omstandigheden tot windomstandigheden en weersomstandigheden. Als je nog nooit een zachte of stevige windjack hebt meegemaakt, zul je het testproces in deze blog een beetje intimiderend vinden. We laten je zien hoe je je windjack op extreme wijze gebruiken, zelfs als je geen professional bent. Dit zal u helpen om te begrijpen of een bepaald model past u zo goed als het past bij iemand anders. De testprocedure is in het leven geroepen om onze klanten te helpen bij het kiezen van een goede windjack voor hun dag in de zon, of een windjack die bestand is tegen de ontberingen van een dag op de fiets.

U bent van harte welkom om alle vragen die u denkt relevant zijn te stellen.

De wind jas merken in dit bericht (alle namen zijn pseudoniemen, dus je weet niet wie de windjack gemaakt) zijn: Winklinden Winklinden Het eerste Windjacket, gelanceerd in 1997, wordt door veel mensen beschouwd als de eerste windjack. Het is niet gemakkelijk om een exacte datum te vinden, maar het werd voor het eerst uitgebracht in 1998. Het werd gevolgd door verschillende andere modellen in 1998-2000. Winklinden Windjacket 2000 met Peltier stof De eerste grote windjack van het merk was de 2000 versie van Winklinden Windjacket 2000. Dit was het model dat werd gepopulariseerd door een korte film genaamd "The Windjacket", waarin de filmploeg droeg een witte windjack op een winderige, stormachtige dag. Het windjack was gemaakt van hetzelfde materiaal als de broek, en kon worden geopend en gesloten met een eenvoudige knoop-gat. De rits in de broek werd vervangen door een kleine haak-en-lus stijl. De rits was hetzelfde ontwerp als degene die je zou vinden in de nieuwe en verbeterde Winklinden Windjacket 20 en 20A.